Seminarier

Work in progress med Programmet Kortfilm

Ludvig Rodman frågar ut filmskapare mitt i processen kring deras projekt, vad som är roligast och vad de står inför för utmaningar. Samtalet hålls på Matscenen i Landskrona teater och publiken bjuds på förmiddagsfika (först till kvarn) missa inte det!

Deltagare: Zahraa Aldoujaili, Rewan Ibrahim, Elias Ekstedt, Ebba Stoppelenburg, LéaCati Vallier, Cristina Gottfridsson och Edgar Thies-Lagergren.
Moderator: Ludvig Rodman

Tid: 11.30-12.15
Plats: Matscenen på Landskrona Teater


Programmet Kortfilm är ett av Film i Skånes talangprogram där fokus ligger på att hitta nya spännande röster, filmskapare som arbetat med rörlig bild i olika former men inte tidigare är kända av finansiärer eller publiken. 6 kortfilmsprojekt jobbar tillsammans fram till hösten 2024 och får ett stipendium, mentorer, en kompositör och skräddarsydda workshops. Premiär av de nya kortfilmerna planeras till september 2024.

Mer information om filskaparna samt deras projekt: https://filmiskane.se/sv/produktion/programmet-talent-to-watch/programmet-kortfilm-20232024

Väskförbud på Landskrona Teater

Vänligen observera att du inte kan ta med någon väska till Landskrona Teater.
Har du en väska med dig så får du tyvärr inte komma in, detta gäller även tygpåsar/plastpåsar, magväskor och handväskor!

Polismyndigheten och Landskrona stads säkerhetsavdelning har tillsammans
med teatern tagit ett beslut kring vilka väskor som är tillåtna in på Landskrona Teater. Därför är det väldigt viktigt att ingen har med sig några väskor alls under dagen.

Har du behov av att ta med dig väska pga medecinska skäl, eller liknande, kontakt pixel@filmiskane.se