Priser & Prisutdelning Pixel Junior (0-15 år) 

17.15-18.00

Salongen, Landskrona Teater

Prisutdelningen kommer att hållas i vackra Landskrona Teater och leds av härliga Hanna K Mölstad, det kommer att bli en glammig, spännande prisutdelning med mycket humor!

Nytt för i år är att vi har två nya spännande priser, som delas ut i vardera viktklass – ”Bästa Berättelse” samt ”Bästa Animation”, ”Bästa Film” delas traditionsenligt ut. Detta gör att vinstchansen ökar betydligt så håll tummarna för dig eller din kompis som skickat in film.

Priser för Pixel Junior 2024
7-12 år Flugvikt 
Junior Bästa Film Flugvikt
Junior Bästa Berättelse Flugvikt
Junior Bästa Animation Flugvikt

13-15 år Lättvikt
Junior Bästa Film Lättvikt
Junior Bästa Berättelse Lättvikt
Junior Bästa Animation Lättvikt

OBS! Minivikt  0-7 år utgår då vi inte fick in några filmer i den kategorin.

”Hanna är komiker och konferencier. Älskar löjligt lyckliga slut och vill se livet som en feelgoodfilm. Hon har en pigg och fiffig humor och gillar att skapa skön, hög stämning. Någon sa att hon är exceptionellt kvick och osedvanligt smart, det kan dock ha varit hon själv. Det var inte hennes barn… Kan inte hitta en bättre film än Dirty Dancing men Bilar ligger nära.”

Pixelteamet är glada över att härliga Hanna K Mölstad tackat ja till att ta sig an uppdraget som årets Pixel-konferenier under både Pixel Juniors prisutdelning. Hanna är uppvuxen i Landskrona och vi ser fram emot att träffa henne den 27 April.

Vänligen observera att du inte kan ta med någon väska till Landskrona Teater. Har du en väska med dig så får du tyvärr inte komma in, detta gäller även tygpåsar/plastpåsar, magväskor och handväskor! Polismyndigheten och Landskrona stads säkerhetsavdelning har tillsammans med teatern tagit ett beslut kring vilka väskor som är tillåtna in på Landskrona Teater. Därför är det väldigt viktigt att ingen har med sig några väskor alls under dagen.

Se hela Festivalprogrammet