Prisutdelning Mellanvikt - Sumovikt (16-100 år)

18:30-20:00

Salongen, Landskrona Teater

Prisutdelningen kommer att hållas i vackra Landskrona Teater och leds av härliga Hanna K Mölstad, det kommer att bli en glammig, spännande prisutdelning med mycket humor!

Prisutdelning och Pixel-priser
Filmer som ärofyllt nomineras till Novemberfestivalen, utses av Pixeljuryn. Visning, resa, mat och boende ingår, vissa år har vi även möjlighet att nominera ytterligare en vinnare under 27 år.  

Prisutdelningen för filmtävlan i åldern 16 år och uppåt kommer att äga rum mellan 18:30-20:00 i salongen på Landskrona teater. De priser som kommer delas ut är:

Bästa Film 16-19 år 
Bästa Film 20-26 år 

Pixeljuryns ärofyllda fokus-priser
Bästa Film 27 + 
Bästa Regi 
Bästa Foto 
Bästa Klipp 
Bästa Ljud 
Bästa Originalmusik 
Bästa Skådespelare / ensamble 

NYTT:  
Bästa Mask och Kostym 
Bästa Scenografi 
Bästa Animation  

”Hanna är komiker och konferencier. Älskar löjligt lyckliga slut och vill se livet som en feelgoodfilm. Hon har en pigg och fiffig humor och gillar att skapa skön, hög stämning. Någon sa att hon är exceptionellt kvick och osedvanligt smart, det kan dock ha varit hon själv. Det var inte hennes barn… Kan inte hitta en bättre film än Dirty Dancing men Bilar ligger nära.”

Pixelteamet är glada över att härliga Hanna K Mölstad tackat ja till att ta sig an uppdraget som årets Pixel-konferenier under både Pixel Juniors prisutdelning. Hanna är uppvuxen i Landskrona och vi ser fram emot att träffa henne den 27 April.

Vänligen observera att du inte kan ta med någon väska till Landskrona Teater. Har du en väska med dig så får du tyvärr inte komma in, detta gäller även tygpåsar/plastpåsar, magväskor och handväskor! Polismyndigheten och Landskrona stads säkerhetsavdelning har tillsammans med teatern tagit ett beslut kring vilka väskor som är tillåtna in på Landskrona Teater. Därför är det väldigt viktigt att ingen har med sig några väskor alls under dagen.

Se hela Festivalprogrammet