Genre: Animation

De tre små pojkarna

De tre vännerna råkar ut för lite av varje, animationen är starkt inspirerad av ”tre små….” ja vilka kan det vara?

Tölva

TÖLVA- En medeltidsfuturistisk animation i träsnitt om vår digitala samtid.

En dag blir Susanne bortkopplad från nätet och kan inte nå TÖLVA den artificiella intelligensen som fungerar som hennes digitala butler och spådam. Förvirrad ger hon sig ut i staden för att ta reda på vad som hänt.

Flugan & Elefanten

Det sitter en fluga på väggen i förhörsrummet och Mahdi är misstänkt för stöld. Plötsligt får den kvinnliga polisen ett telefonsamtal som förändrar läget för Mahdi. Nu måste den kvinnliga polisen antingen följa sin kollegas uppmaning eller sin egen övertygelse.

En vind drar genom Malmö

Skräp kan bli konst. Det fula bli vackert. Men det krävs en speciell blick. Kanske ett barns. I denna animerade kortfilm får man följa hur en rävunge möter en apa längs Malmös gator och hur rävungen får med sin något den aldrig kommer att glömma.

Dagdröm

Tankar, här i form av små färgade bitar, snurra runt. Bildar nya sammanhang nya mönster, nya drömmar…

Starlight

Ett hemligt medelande överlämnas i natten under gatlyktans sken. En adress: Starligt Lounge. Vad betyder det? & vad kommer att ske?

Bibliotek blir BGJHJKJHJDF

I ett bibliotek finns mycket att göra, sortera böcker, städa, läsa… ja tom balansera böckerna på huvudet. Men det finns ju också sånt som kan gå fel. Mycket fel…

Wings & Whiskers

Wings & Whiskers följer en stackars mus i dess kamp för överlevnad. På vägen möter vi ett flertal hinder och lär känna nya vänner och när vi slutligen tvingas säga adjö, kan vi inte undvika att fälla en tår.

Utan budget och produktions team visar W&W vad du kan åstadkomma med bara lite kreativitet.

De tre idioterna

Fyllegubben har ett party men plötsligt öppnas en portal till en annan värld. De tre idioterna har kallats för att hjälpa till att bekämpa diktatorn Mufa Mafia.