Genre: Drama

Baby Ratta

I ensamhet skapar den överlevande partnern en skulptur som ett monument över deras sista ögonblick tillsammans. Baby Ratta är en konstnärlig skildring av kärlek, beroende och förlust.

Nu när jag lever med mig

Ibland är det lättare att bygga upp sin egna lilla bubbla som ett försvar mot omvärldens skrämmande storhet. Vi får följa en korvslungare som lägger hela sitt liv på att hålla den lilla korvkiosken i folkparken öppen. När sommarsäsongen är över och vintern nalkas finns det inga andra alternativ

Som Gentlemen

Skåne, 1832. Lars och August möts upp för att duellera med pistol, men inser att de brukade leka där de ska skjuta varandra.

Tyranniet

En far utsätter sin familj för tyranniska krav på tystnad under morgonen. Men dottern får nog.

Bunkern

”En mardrömslik medvetandeström tillhörande Heartless – en ung gängkriminell som utgör ett mordkommando ihop med kufen Mané. Kommandot uppehåller sig i Bunkern, en tryckarlägenhet där Heartless splittrade inre injagar skräck i hans medvetande och förmår honom att smita.”

Längtan

En enda dans kan gå i flera akter. Så också en girls weekend vid havet. Somliga vet inte att de har en längtan förrän den plötsligt går i uppfyllelse. Andra hinner knappt tillfredsställa sin längtan innan de börjar längta sig bort på nytt.

Healing Hoods

En absurd action i miniformat. Två sjuksystrar i hättor är kvarblivna sen förra sekelskiftet på det gamla sjukhuset. De anar nu en mänsklig katastrof. Beslutsamt ger de sig ut i den moderna världen. De slopar mediciner och sprutor och bedriver en healing av annorlunda slag.

Liv

Liv handlar om natten innan den läskigaste dagen i alla tonåringars liv – dagen hen börjar gymnasiet. Femtonåriga Olivia spenderar denna natten i hennes rum och genom allt mer desperata handlingar omskapar hon om sig själv. Morgondagen anländer och, redo eller ej, måste hon nu möta världen utanför.

Paradiset vid hennes fötter

I en mörk och sluten grotta letar Ibi förgäves efter en väg ut. I sina mardrömmar jagas han av sina demoner och behöver fort inse vikten av att underkasta sig modersfiguren Ummi för att hitta en väg ut.

Det är bara du och jag

Finns det något starkare band mellan två människor än den sexuella kontakten? Kan en öm kyss kännas mer intimt än sex? Det kanske är just det som man i själva verket längtar efter i kontakt med en annan människa – att bli sedd och förbli närvarande.