Humor med Hanna K Mölstad, konferencier till Pixel-prisutdelningar 2024

Humor med Hanna K Mölstad, konferencier till Pixel-prisutdelningar 2024

”Hanna är komiker och konferencier. Älskar löjligt lyckliga slut och vill se livet som en feelgoodfilm. Hon har en pigg och fiffig humor och gillar att skapa skön, hög stämning. Någon sa att hon är exceptionellt kvick och osedvanligt smart, det kan dock ha varit hon själv. Det var inte hennes barn… Kan inte hitta en bättre film än Dirty Dancing men Bilar ligger nära.”

Pixelteamet är glada över att härliga Hanna K Mölstad tackat ja till att ta sig an uppdraget som årets Pixel-konferenier under både Pixel Juniors prisutdelning samt för år 27+. Hanna är uppvuxen i Landskrona och vi ser fram emot att träffa henne den 27 April.

Landskrona Teater

Pixel Skånes Kortfilmsfestival är den 27 april 2024 i Landskrona. Det kommer att bli en dag full av inspiration, möten med nya och gamla vänner i Skånes filmnätverk, spännande gäster, en pampig prisutdelning i Landskronas vackra teater och viktigast av allt – massor av skånsk kortfilm!

Prisutdelning Pixel Junior (0-15 år) Klockan 17.15-18.00
Prisutdelning Pixel (16-100 år) Klockan 18.30-20.00

Prisutdelningen kommer att hållas på Landskrona Teater och då det finns begränsat antal platser i 
salongen ber vi dig som är med i filmtävlan att komma i god tid för att vara säker på att få en plats.

Vänligen observera att du inte kan ta med någon väska till Landskrona Teater. Har du en väska med dig så får du tyvärr inte komma in, detta gäller även tygpåsar/plastpåsar, magväskor och handväskor! Polismyndigheten och Landskrona stads säkerhetsavdelning har tillsammans med teatern tagit ett beslut kring vilka väskor som är tillåtna in på Landskrona Teater. Därför är det väldigt viktigt att ingen har med sig några väskor alls under dagen.

 

Publicerad
Visa alla Nyheter